Meny Dölj

Insamlingsforum 2013

Nordens största konferens med tema insamling gick av stapeln den 23-24 april 2013. Cirka 250 insamlingschefer, insamlare och andra representanter från ett 100-tal olika organisationer i Sverige träffades för att inspireras, nätverka och utbyta erfarenheter, tankar och idéer.

Temat för året var den “Den nya givaren”. Nyheter för året var ett GS-hus, där 28 generalsekreterare under första dagen deltog i ett eget program, för att sedan delta i branschens festmiddag. En annan nyhet för året var också att vi bytt plats för Insamlingsforum till Djurönäsets konferensanläggning på Värmdö. Samtliga talares presentationer hittar du här i högermarginalen.

Samtliga talares presentationer finner du här till höger. Boka in nästa års Insamlingsforum redan nu, som går av stapel 6-7 maj 2014.

Pris till årets insamlare och årets kampanj

På insamlingsforum utsågs Årets insamlare och årets kampanj. 2013 blev Mathias “Bissen” Larsson årets insamlare för sitt arbete med Bissen brainwalk och de pengar han har samlat in till Hjärnfonden. Priset som döps från år till år blev i år till årets kampanj och delades mellan Stockholms stadsmission och Göteborgs räddningsmission. Läs mer på Mynewsdesk

Talare 2013

Vi har alltid minst en internationell talare – 2013 träffade vi Jon Duschinsky från Canada, Adrian Sergeant, professor i fundraising från USA och Beate Sörum från Norge.

Program

Tema för konferensen var “Den nya givaren”. Vi  fokuserade på omvärldsförändringar och hur det påverkar givarna, givandet och insamlingsorganisationer.

GS – hus

Den 23 april hade generalsekreterarna ett eget hus i anslutning till Insamlingsforum för erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskapspåfyllning. Läs mer i inbjudan.

Sponsorer

Våra sponsorer är viktiga för att hålla nere våra kostnader och för deltagarna att få attraktiva erbjudanden. Som sponsor får du möjlighet att träffa en hel bransch på en och samma gång. Ju tidigare du anmäler dig som sponsor, desto mer exponering kan vi erbjuda. Är du intresserad av att sponsra eventet erbjuder vi många olika attraktiva erbjudanden. Ta en titt på detta dokument eller hör av dig till Annika Prine, 073-661 22 92 för mer information. Nedan kan du se sponsorerna för 2013.

Så här såg programmet för Insamlingsforum 2012 ut