INSAMLINGSFORUM

Insamlingsforum är Nordens största konferens om insamling och givande. Varje vår, under två intensiva dagar samlas drygt 300 deltagare för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte. Insamlingsforum är en unik mötesplats för alla som är intresserade av insamling och givande.

Vill du få koll på de senaste megatrenderna, spana på nya insamlings- och kommunikationssätt, eller få inspiration från andra och dela erfarenheter? Vill du få veta vad som kan komma att påverka insamling och givande framåt? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, programverksamhet eller ekonomi , oavsett om du är chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden, vad som påverkar nu, och vad som kan komma att påverka den ideella sektorn, insamling och givande framåt. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Insamlingsforum arrangeras av FRII och är Nordens största konferens om givande och insamling. Drygt 300 deltagare från mer än 80 ideella organisationer, samt branschens viktigaste leverantörer deltar på Insamlingsforum.

Vi bjuder alltid på ett fullspäckat program med svenska och internationella talare som presenterar trender, debatterar aktuella frågor och pratar praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fem kategorier!

Nästa Insamlingsforum

Insamlingsforum 2019 går av stapeln den 14-15 maj.

Vi söker alltid spännande talare som vill dela med sig av sin kunskap – är det du?

Kan du bidra med kompetens och erfarenhet – och göra konferensen ännu bättre?

Kontakta Eva Torsson

Vill du bli sponsor eller ställa ut på Insamlingsforum?

Är du leverantör till branschen eller vill bli? Redan nu kan du boka in dig som utställare eller sponsor.

Kontakta Eva Torsson