Bästa städfirman i Stockholm

Bästa städfirman i Stockholm

Vi är den bästa städfirman i Stockholm som finns här för att uppfylla dina behov. Livet är enklare med oss. Med snabba offerter och städtjänster i världsklass kan vi uppfylla dina behov. Väljer du en seriös städfirma så behöver du inte ångra dig. Vi är den mest prisvärda städfirman i Stockholm , det är vårt mål. Vi kommer alltid att erbjuda dig vår bästa möjliga tjänst. Välkommen att boka våra städtjänster.

Nycklar till frihet

Nyckeln till frihet är att låta en städfirma sköta städningen åt dig. Hos oss kan du boka alla dina städtjänster. 

Städföretag med god hand

När du flyttar från ditt hem är det mycket att tänka på. Lägg till din tid och energi på det du tycker är viktigt och anlita en professionell städfirma! Att boka en städtjänst är en speciell typ av storstädning som många inte känner till. Från allmän ytrengöring, som skurning av golv och ytor, till grundlig rengöring av svåra ytor som ugnar och avlopp, behöver hela huset rengöras på djupet. För att undvika krångel och kostnader efter att flyttan kan vi hjälpa till att se till att flyttstädningen uppfyller kraven som den nya ägaren eller hyresvärden ställer. Vi kan städa bostäder i alla storlekar, priserna bestäms av bostadens storlek och behöver hjälp.

Standardstädning i Stockholm

Vardagsrummet ingår i standardstädningen, men även andra utrymmen såsom balkonger och förråd kan läggas till städningen vid behov. Självklart kan även fönsterputsning tas bort om så önskas. Under städningen måste du flytta alla möbler och andra föremål innan arbetet utförs. Vi kommer att ta med oss ​​alla nödvändiga arbetsutrustning, så det finns ingen anledning att lämna din städutrustning till oss.

Dessutom ingår det mesta i våra avgifter när du vill göra dina uppgifter, vi vill hjälpa dig att uppnå detta.

Kundanpassade städtjänster

Vi anpassar alltid våra tjänster efter våra kunders behov. Hur ofta och hur mycket du vill ha städat är helt upp till dig. Medan många andra städföretag utformar ett färdigt schema som du kanske inte vill ha, vill vi se till att du får den tjänsten du vill ha istället. Utveckla tjänsten så att den passar dig! Bestäm också vad och hur mycket du vill städa.

Besök före städning

Om du vill kan vi besöka ditt hem före den första städningen och titta runt i huset tillsammans med dig och diskutera vilka områden som ska städas. Vi städar allt från att sopa och moppa golven till att rengöra kök, badrum och VVS. Vi har all utrustning och arbetsmaterial med oss. Våra priser är överkomliga och enkla att använda.

Varmt välkomna!

You might like