Dödsbostäd i Göteborg

Dödsbostäd i Göteborg

Dödsbostädning är en viktig del under en känsloladdad process, och som ska ombesörjas efter att en nära vän eller anhörig har avlidit. Det handlar om att städa och organisera den avlidnes bostad och tillhörigheter. Det finns många städföretag i Göteborg som erbjuder professionell hjälp och stöd under denna svåra tid. Anettes Flyttstädning Sverige AB är en av de mest pålitliga och erfarna städfirmorna av dödsbo i Göteborg . Vår städfirma erbjuder våra tjänster med respekt, empati och professionalism – vi har lång erfarenhet av att bistå med städning och tömning av ett dödsbo, och kan hjälpa de anhöriga att få processen att gå smidigt. Vid organisering av tillhörigheter är det viktigt att följa vissa riktlinjer och förfaranden för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt. Nedan följer några viktiga punkter att tänka på

  • Identifiering och separering av minnessaker: Det är viktigt att skilja mellan minnessaker och föremål som kan säljas, skänkas bort eller kasseras. Anhöriga kan innan städfirman anländer hjälpa till att gå igenom tillhörigheter och ta vara på minnessaker, men även välja vad som ska gå till välgörenhet och vad som ska kastas
  • Rengöring: En professionell dödsbostädning innebär en grundlig städning, liknande en flyttstädning av bostaden. Detta är viktigt för att lämna att bostaden kan komma över till nästa ägare skinande ren och välkomnande.
  • Borttagning av skrap och möbler: Vid behov kan man ordna med bortforsling av skrap och möbler som inte längre används. Städföretag kan självklart hjälpa till att organisera och genomföra denna process.
  • Samarbete med anhöriga och juridiska ombud: Samarbete med anhöriga och juridiska ombud är viktigt för att kräva att arbetet utförs i enlighet med de anhörigas önskemål och följa rättsliga krav.

Vad innebär dödsbostäd

Vi erbjuder både dödsbostädning och dödsbotömning om man önskar boka ett helhetskoncept. Det gäller både dödsbostädning och äldreflytt och vi gör allt från vanlig dödsbostädning till flyttstädning. Men viktigast är att vi alltid följer dina önskemål, behov och preferenser. När vi hjälper till så kan tjänsten skräddarsys efter era behov utifrån alla aspekter av städning. Vi kan hjälpa till med tömning och städning av både små och stora bostäder. Omfattningen av tjänsten beror på vad du behöver hjälp med. När det är dags går vi igenom detaljerna med dig. Vi kommer också alltid att ta hänsyn till dina omständigheter, som vi förstår kan vara svåra.

Anlita en städfirma vid dödsbostädning

För sörjande familjer som har förlorat en nära anhörig kan städning och tömning vara en känslomässigt påfrestande uppgift. Genom att anlita en professionell städfirma som Anettes Flyttstädning Sverige AB kan ni få den avlastning ni behöver, så att ni kan orka ta itu med andra viktiga frågor. Om du behöver hjälp med att organisera ett dödsbo i Göteborg, är ni varmt välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och kompetens som krävs och ett tillmötesgående sätt. För mer information om deras tjänster, besök gärna deras hemsida här.

Varför kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare

You might like