Flyttstäd av proffsig städfirma

Flyttstäd med rätt pris

När det är dags att flytta är det en deprimerande tid för de flesta. När du är fri från denna tunga arbetsbörda behöver du inte längre oroa dig för läxor och att organisera saker. Låt oss ta hand om städningen av ditt flytthus i Stockholm.

Omfattande erfarenhet av alla aspekter av transport och flyttstäd.

Vår långa erfarenhet av flyttbranschen gör att vi kan erbjuda ett riktigt helhetspaket för din flytt. Förutom själva flyttprocessen kan vi städa din vind eller källare, köra grovsopor till återvinningscentralen, sätta ihop möbler och städa. Vi erbjuder professionella  städtjänster till nöjda husägare och nya husägare.

Flyttstädning i Stockholm har hög efterfrågan

Flyttstädning i Stockholm ställer höga krav på städningens kvalitet och måste genomföras på kort tid. Städningen utförs alltid enligt schema så att det inte uppstår några förseningar för kunden eller den som övervakar städningen. Demonteringsstädning är mer krävande än normal städning och kräver många fler ögonblick. En sopning och lite moppning av golvet är inte tillräckligt. Vi försummar inte någon uppgift.

Vi rengör varje skrymsle och vrå

Under demonteringsrengöringen rengör vi varje skrymsle och vrå. I kök gör vi grundligt rent frånluftsfläktar och stänkytor på spishällar. I badrum ska golvbrunnar vara rengjorda, alla lister ska vara fria från smuts och alla ytor ska vara fläckfria. Många glömmer att rengöra fasta skåp och bakom spishällen, men inte vi. Naturligtvis sätter vi även fönstren innan inflyttning. Personer utan erfarenhet av professionell städning tenderar att förbise dessa detaljer, men det har du inte råd med om du vill slippa städa igen. När du anlitar oss för din flyttstädning kan du koncentrera dig på din flytt utan att behöva oroa dig för detta.

Garantistädning

Vi följer alltid den flyttstädning som Mäklarsamfundet rekommenderar. Korrekt utbildad städpersonal. Vår städpersonal är välutbildad inom städning och vet hur man avslutar jobbet på kort tid utan att tumma på kvalitet. De arbetar med rätt ergonomiska metoder, godkända städmaterial och miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel. Allt för att uppnå ett riktigt bra resultat. Oavsett om det gäller flyttstädning eller någon av våra andra prisvärda tjänster är en sak säker. Vi lyssnar alltid på dina frågor och vad du vill ha.

100% kundnöjdhet är vårt mål! Vi är ett erfaret företag, men det betyder inte att vi förlorar vår entusiasm och ambition. Vi känner varandra och arbetar bra tillsammans och alla nyanställda får stöd för att anpassa sig till teamet och yrket. Vi tar alltid fullt ansvar och strävar efter 100% kundnöjdhet. Letar du efter städtjänster i Stockholm? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig gärna.

You might like