Så här gör du vackra naglar hemma

Att göra egna naglar kan vara ett roligt och kreativt sätt att visa din personlighet. Det finns två huvudtyper av naglar: gel och akryl. Båda har sina egna unika fördelar och nackdelar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera för- och nackdelar med varje typ av nagel, samt hur du kan göra dem själv!

Gel

Gelnaglar är en typ av nagel som är gjord med en gelbaserad nagelbas. Gelnaglar är kända för sin hållbarhet och långvariga glans. De är också mycket tunnare än akrylnaglar, vilket kan vara en fördel eller nackdel beroende på vad du föredrar. En nackdel med gelnaglar är att de kräver UV-ljus för att härda, vilket innebär att du måste investera i ett UV-ljus om du vill göra det hemma. Gel kan vara svår att hantera, den kan vara rinnig och båda kommer in i nagelbandet, vilket den inte borde. Så det kan kräva att du är lite snabb på fingrarna om du vill jobba med gellack.

Akryl

Akrylnaglar är gjorda med en akrylbaserad nagelbas. Akrylnaglar är mycket tjockare än gelnaglar, vilket kan vara en fördel eller nackdel beroende på dina preferenser. De är också mindre hållbara än gelnaglar och kräver mer underhåll. En fördel med akrylnaglar är att de är mycket lättare att arbeta med än gelnaglar. Du kan också hitta akrylnaglar i en mängd olika färger och mönster, vilket ger dig fler möjligheter att uttrycka din personlighet.

Både gel- och akrylnaglar har sina egna fördelar och nackdelar. Det är viktigt att bestämma vilken typ av naglar som är rätt för dig baserat på dina preferenser. Om du vill göra dina egna naglar hemma kan gelnaglar vara en bättre lösning då de är lättare att arbeta med. Men om du letar efter hållbarhet och långvarig glans kan akrylnaglar vara ett bättre val.

You might like