Skalning av GTA 6-kartan avslöjad

GTA6

En Reddit-användare har publicerat en skalad version av hur GTA 6-kartprojektet jämför sig i storlek med GTA 5-kartan.

GTA 6 utspelar sig i den fiktiva delstaten Leonida, baserad på Florida – kartprojektet är en community som sätter ihop hur Leonida troligen kommer att se ut baserat på koordinater från trailern, läckor och omfattande spekulationer.

Floridas “panhandle” lades till i den senaste uppdateringen den 12 april.

Reddit-användaren _RealityBoat har nyligen postat i GTA 6-subreddit för att visa hur GTA 6-kartan ser ut jämfört med GTA 5-kartan när den är skalad.

Innan “panhandle” lades till, verkade båda kartorna faktiskt vara mer lika i storlek än vad som spekulerats, med GTA 6 som såg endast lite större ut – men sedan den tillägget har det fått GTA 6:s karta att framstå som ungefär dubbelt så stor som GTA 5:s.

OrfeasDourvas sa:

“Något viktigt att notera här. GTA 5 har mycket berg så en stor del av ytan är inte direkt vad man skulle kalla spelbar. Miami är platt så skillnaden kommer att vara ännu större än vad vi kan se här.”

Tight-Fall5354 sa: “Jag köper verkligen inte att panhandle är så förbaskat stort.”

PepsiFruit sa: “Jag undrar hur nära detta är verkligheten vi kommer att få.”

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.