Telestore.se: En hållbar lösning för din nästa mobiltelefon – Välj Smart och Miljövänligt

Om Telestore.se

Telestore.se är en återförsäljare i Sverige där du kan välja en hållbar lösning för din nästa mobiltelefon. Du får möjlighet att köpa begagnade mobiler som genomgått kontroller enligt ett certifierat system för att säkerställa kvaliteten. Telestore.se lägger stor vikt vid att leverera produkter och service som möter dina förväntningar.

Här är några fördelar med att välja Telestore.se:

  • Trygghet: När du handlar hos Telestore.se är du skyddad av en 12 månaders garanti på din begagnade mobil.
  • Kundservice: Företaget erbjuder en utmärkt kundservice med snabba utbetalningar och hantering. Din nöjdhet är viktig, vilket återspeglas i deras stjärna betyg på anmeldelser sidor såsom Trustpilot.
  • Kvalitet: Alla mobiler testas noga och renoveras vid behov för att de ska vara i okej skick. Batterihälsans status står alltid angiven och du får vad du förväntar dig.

Om du är osäker eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta kundtjänsten. För motsvarande kvalitet och service visas deras engagemang för att ge dig en great experience. Genom att sälja och köpa begagnade mobiltelefoner bidrar Telestore.se och du som kund tillsammans till en mer hållbar konsumtion.

Köpa och sälja mobiler

Vid köp eller försäljning av en mobiltelefon är Telestore.se en utmärkt miljövänlig och effektiv möjlighet. På denna plattform kan du enkelt hantera både att sälja och köpa, tack vare ett omfattande sortiment av mobiltelefoner. För att utforska detta utbud, besök Telestore.se för begagnade mobiltelefoner.

Försäljningsprocessen

Sälj din begagnade telefon enkelt hos Telestore.se. Genom att ange mobilens modell och skick får du snabbt ett prisförslag. När du godkänner detta skickar vi ut en digital fraktsedel. Din utbetalning sker via Swish efter en snabb och kvalitetssäkrad kontroll av din mobil.

Köpprocessen

När du köper en mobil får du alltid ett öppet köp med möjlighet att ångra dig inom en viss tidsram. Ett fast service-åtagande säkerställer en snabb hemleverans. Betalningen är säker och smidig, även möjlig via Swish.

Produktsortiment

Bland begagnade telefoner finner du populära modeller som iPhone 13 Mini, iPhone 12 och Samsung 23 Ultra. Alla mobiltelefoner värderas omsorgsfullt för att kunna erbjuda dig en god prisbild.

Leverans och service

Telestore.se garanterar en snabb leverans direkt hem till din dörr. Välj bland olika fraktalternativ för att passa dina behov. För extra trygghet tillhandahåller vi snabba och prompta svar från vår kundservice.

Telestores kvalitetsgarantier

Alla mobiler vi säljer genomgår en grundlig kvalitetskontroll i vårt certifierade system. Vi erbjuder 12 månaders garanti för att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp.

Betalningsalternativ

Säkra betalningsalternativ är viktiga för oss. Välj mellan betalning via Swish, kreditkort eller andra etablerade metoder för att genomföra ditt köp eller få din försäljning betalt.

Kundtjänst och Support

Vår kundtjänst är tillgänglig för dig att kontakta vid frågor eller behov av support. Vi är kända för att ge snabba och tillmötesgående respons för att bjuda på en tillfredsställande kundupplevelse.

You might like