Tips vid flyttstädning

Våren är i luften och för många betyder det att det är dags att flytta! Om du är en av dessa personer, då vet du att det är mycket arbete med att flytta – inklusive att städa ditt gamla hem innan du åker. Här är några tips för att göra processen lite enklare.

Gör en plan – Börja med att göra en lista över de uppgifter du behöver slutföra innan ditt flyttdatum. Det hjälper dig att hålla reda på vad som behöver göras och när.

Ta måtten – Innan du köper lådor eller annat material för packning, se till att mäta dörröppningar och hallar så att allt kan passa in i ditt nya hem utan problem!

Glöm inte skåpen – Skåp glöms ofta bort vid flytt, men de behöver oftast lika mycket uppmärksamhet som alla andra delar av huset! Se till att rensa alla kläder, böcker och annat ur skåpen i god tid så att du inte behöver oroa dig för dem på flyttdagen.

Rengör uppifrån och ner – Vid rengöring är det viktigt att arbeta uppifrån och ner. Börja med att damma och dammsuga tak, väggar och golv. Gå sedan vidare till fönster och möbler.

Städa allt eftersom – Att flytta är ett utmärkt tillfälle att bli av med skräp och saker du inte längre behöver eller vill ha. När du städar ditt nuvarande hem, försök att separera allt som kan doneras eller slängas. Det kommer att underlätta packningen när det är dags!

Anlita en professionell städare – Om du har ont om tid eller bara inte känner för att ta hand om varje detalj själv, överväg att anlita en professionell städtjänst. De kommer att ta hand om allt hårt arbete åt dig och se till att ditt gamla hem är i perfekt skick innan du flyttar ut.

Anlita Boråsstädning när du ska flytta

Flyttstäd Borås är ett professionellt städföretag som är specialiserat på städning vid utflyttning. De kan hjälpa dig att se till att ditt hem är fläckfritt innan den stora dagen, så att du kan fokusera på andra saker!

Vad ingår i deras tjänst?

Vad ingår i en flyttstäd beror på vad du vill ha. Borås flyttstädning erbjuder ett brett utbud av tjänster som säkerställer att ditt hem är helt rent innan du flyttar ut. Dessa inkluderar dammning och dammsugning, fönsterputsning, djuprengöring av kök och badrum samt rengöring av vitvaror. De erbjuder även mattvätt vid behov! Du kan komma överens med dem vad du behöver, och för rätt pris kan allt göras.

Få rent samvete när du rör dig

Med Borås Flyttstäd kan du vara säker på att din gamla bostad är i perfekt skick innan du flyttar ut. På så sätt kan du få ett rent samvete när du packar ihop och börjar ditt nya liv! Man oroar sig ofta för om man har städat ordentligt när man flyttar ut. Den oron är onödig när du anlitar Borås Flytterengöring.

You might like