Varför Wordfeud har blivit ett så populärt spel

Det går inte att förneka att Wordfeud har blivit ett utomordentligt populärt mobilspel världen över. Om du inte än har dykt ner i allt som spelet har att erbjuda kanske du funderar kring varför så många verkar älska detta spel. Fortsätt att läsa för att ta reda på vad det är som har gjort Wordfeud så populärt, hur Wordfeud fusk fungerar samt hur du kan börja spela redan idag.

Enkelt att spela, svårt att bemästra

En av de många anledningarna till att Wordfeud har blivit så populärt är hur lätt det är att komma igång. Du kan ladda ner spelet på din mobil på mindre än en minut, och själva spelreglerna påminner om Alfapet. Du har ett visst antal bokstavsbrickor, och med dessa ska du bilda olika ord. Vissa bokstäver är värda mer än andra, så det gäller att bilda de mest värdefulla orden för att vinna mot din motståndare.

Så länge du har ett helt okej grepp om det svenska språket kan Wordfeud spelas av folk i nästan alla åldrar. Bra att veta är även att spelet använder Svenska Akademiens Ordlista för att bestämma vilka ord som accepteras och vilka som nekas.

Möjligheten att fuska dig till en vinst

Förutom att Wordfeud i sig är enkelt att spela är det heller inte svårt att fuska dig till en vinst. Det finns både strategier och Wordfeud fusk som kan hjälpa dig att komma närmare en vinst, och det är helt upp till dig vilken väg du vill ta. Några händiga strategier består bland annat av att läsa fler böcker, att lära dig ett nytt ord varje dag eller att slå upp ord som innehåller värdefulla bokstäver.

Om du istället är ute efter Wordfeud fusk finns det särskilda fusksajter som du kan vända dig till. Här fyller du i bokstäverna som du har tillgängliga samt hur långt ordet ska vara, och därefter genereras ett ord som passar inom rutorna. I slutändan är det du som väljer hur du föredrar att spela Wordfeud, och de många valmöjligheterna bidrar sannerligen till spelets popularitet.

author avatar
Redactie

You might like