Vilka appar bör man skaffa till mobilen?

För inte allt för många år sedan så var telefoner i princip enbart till för att ringa eller möjligtvis för att skicka meddelanden. Idag ser det väldigt annorlunda ut. Vi använder telefonerna till allt från att spela in videos till att signera saker och ting eller för att hålla koll på vår hälsa – Allt detta med hjälp av appar. Vi tänkte tipsa om några typer av appar man kan ha nytta av i vardagen. 

En app för hälsa

Lever man ett aktivt liv så kan man absolut ha nytta av appar som Lifesum. Med den så kan du logga ditt dagliga matintag och du till exempel bestämt dig för att gå upp eller ner i vikt. Du kan enkelt scanna varor med streckkod och se vad de innehåller sett till kalorier och näringsvärden. Appen funkar även utmärkt att använda gratis. 

Appar med verktyg och hjälpmedel

Något som verkligen kan vara till hjälp i vardagen är appar med smidiga verktyg. Ett exempel på detta som många kanske inte har koll på är appen som simulerar ett vattenpass i iPhone. Annars så kan vi rekommendera att skaffa appar från butiker du brukar handla på. Ett exempel på detta är Biltemas app. I den kan du enkelt söka i Biltemas sortiment och även navigera till någon av deras butiker med endast ett knapptryck!

En app för musik

De flesta av oss gillar att ha något att lyssna på medan man kanske är ute och springer eller pendlar till jobbet. I dagsläget så finns det ett par appar att välja på, men de mest populära apparna just nu är Apple Music och Spotify. Vill man ha ett gratisalternativ så finns även Soundcloud. Där är det dock inte säkert att du hittar allt från de större artisterna. 

Underhållning

Något som man kan ha nytta av i vardagen av samma princip som musiken är spel. Det finns många roliga spel till mobilen – ett känt exempel är svenska Candy Crush, men det känner väl nog de flesta igen. Behöver man inspiration för att hitta nya spel så finns det ofta topplistor i appbutikerna. I många fall så går det även att sortera fram de spel som är gratis.

You might like