Den perfekta resan till Barbados!

Kul att veta om Barbados

Om du letar efter en semesterplats som verkligen ligger utanför allfartsvägarna, leta inte längre än till Barbados. Barbados är en vacker ö med en rik historia och kultur, och det är ett bra ställe att koppla av och varva ner på. Du hittar all modern lyx på Barbados, från lyxresorter till fina middagar, men du kan också känna dig förflyttad till en annan tidsperiod utan att ens lämna ditt hotellrum!

Omöjligt att bli uttråkad

Barbados har så många olika attraktioner att det är omöjligt att inte hitta något nytt och spännande när du reser hit!

Med sina fantastiska stränder och korallrev, tropiskt väder och avslappnad atmosfär finns det ingen brist på saker att göra på Barbados, och vi pratar inte bara om att sola.

Allt detta kommer till ett överkomligt pris, så även om du vill ge dig ut på en sak som att segla runt Barbados och ta med hela familjen kan man göra det och ha råd med annat efter också.

Det första roliga att göra på din resa kan vara att utforska öns många stränder. Du kan också rida eller ta en rundtur i Bridgetown, en rundtur som inkluderar massor av museer och historiska platser. En resa till Barbados kommer att erbjuda dig en möjlighet att uppleva äkta karibisk kultur. Med sin blandning av europeiska och afrikanska influenser är denna önation verkligen unik!

Favoritattraktionerna

Besök Blue Hole: du får inte missa den här – den finns på allas lista över saker att göra i Barbados. Hålet i sig är cirka 200 fot djupt på dess djupaste punkt, och det är hem för hundratals fiskarter inklusive barracuda, hajar, havsborrar och listan fortsätter! Det finns också många andra varelser som lever i dess djup som inte är synliga från ovan marknivå.

Tour Dunn’s River Falls: detta vattenfall faller 60 meter ner i en kalkstensgrotta där mer än 50 olika djurarter har sitt hem. Det är Barbados mest populära turistattraktion på grund av den vackra naturen.

You might like