En kostnadsfri jämförelsesida av städtjänster

BraStäd.com – En kostnadsfri jämförelsesida av städtjänster

Nu har en kostnadsfri jämförelsetjänst lanserats där du som beställare kan samla in offerter och jämföra städtjänster helt gratis. I och med att städfirmor tar olika betalt för exakt samma arbete är det viktigt som beställare att jämföra offerter från flera företag. BraStäd.com har byggt en tjänst där du kan samla in offerter från flera lokala städföretag genom ett enda formulär. Förutom att det är en smidig och användarvänlig tjänst så är det dessutom helt kostnadsfritt.

Tjänsten erbjuder jämförelser av flera olika städtjänster på flera orter i Sverige. Nedan har vi listat de mest populära tjänsterna och orterna så att ni enkelt kan hitta rätt.

Hemstädning

Har ni bestämt er för att boka hemstädning och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med städföretag som kan hjälpa er med hemstädningen. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat städföretag om ni så önskar. 

Oavsett vilket städföretag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom bostaden med städföretaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid varje städtillfälle. 

Städföretagen har oerhört bra koll på hemstädning samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna lämna över nycklarna och känna er trygga

 

Flyttstädning

När ni bestämt ett flyttdatum så är det dags för er att boka en flyttstädning av ert nuvarande hem. Att lägga tid på att städa i ordning något ni ska flytta ifrån kan kännas tråkigt och omotiverande. Även om så är fallet är det väldigt viktigt att lämna ert gamla hem i gott skick och det görs absolut enklast genom att boka en flyttstädning.

När ni bokar ett flyttstäd så kommer ert gamla hem skina och ni kan stolt lämna över nycklarna till nästa ägare eller hyresgäst. Om ni bor i hyresrätt minskar det även risken att behöva betala onödiga avgifter till er hyresvärd för att det inte är städat enligt överenskommet. 

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika städföretag tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför en bra flyttstädning. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade städföretag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika städföretag men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för er flyttstädning.

 

Kontorsstädning

När ni bestämt er för att komma igång med kontorsstädning så är det dags för er att hitta en passande städfirma som kan städa ert kontor enligt era önskemål. Att lägga tid på att hitta rätt städfirma kan kännas tråkigt och tidskrävande. Även om så är fallet är det väldigt viktigt att jämföra offerter från flera olika firmor. På så sätt får ni en överblick om vad det kostar och kan hitta det bästa städföretaget för just era behov.

När ni bokar kontorsstädning så kommer ert kontor skina och ni kan komma in varje måndag och känna en ren och härlig känsla. Ni bestämmer självklart själva hur ofta ni önskar att ert kontor städas. Det kan vara allt från varannan vecka till flera gånger i veckan. 

Ofta känns det som att det finns en uppsjö av olika städföretag tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför ett bra kontorsstäd. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade städföretag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika städföretag men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för er kontorsstädning.

 

Trapphusstädning

Trapphusstädning är en form av städning som innebär att man rengör och sköter om trapphuset i en byggnad. Detta kan inkludera att damma av trappstegen, torka av handläggen, rengöra fönster och speglar, tömma sopkorgar och få bort eventuella fläckar eller skräp som kan finnas i trapphuset. Målet med trapphusstädning är att hålla det rent och fritt från smuts och damm, samt att förbättra luften i trapphuset och göra det mer trivsamt att vistas i.

You might like