En mer hälsosam vardag med blåljus glasögon

Lider du regelbundet av sömnproblem, huvudvärk och avsaknad av fokus? Då kan det vara hög tid att titta närmare på blåljus glasögon. Dessa praktiska glasögon har möjligheten att blockera upp till 92 % av blått ljus som annars kan bli ett störningsmoment i vardagen.

Genom att bära dessa praktiska glasögon kan du förvänta dig att huvudvärken lättar, att du har mer energi varje dag samt att du får en djupare sömn. Det blir dessutom enklare att fokusera på alla dagens utmaningar. Läs mer om hur de fungerar nedan och lägg vantarna på dina helt egna glasögon!

Hur fungerar blåljus glasögon?

Blåljus glasögon kallas på engelska för Blue Light Glasses och syftar på ett par glasögon som skyddar dig mot det blåa ljuset. Teknologin som vi varje dag så flitigt använder har både sina för- samt nackdelar, och en av de stora negativa aspekterna är att de utsätter våra ögon för blått ljus. Vare sig du surfar på datorn, skrollar på mobilen eller kopplar av framför din TV.

Blått ljus finns överallt där teknologin finns, men tack vare blåljus glasögon kan du skydda dina ögon på bästa sätt. Det är möjligt att införskaffa dig glasögonen med eller utan styrka, och de blockerar en majoritet av de blåa ljuset som stör dig i vardagen.

Varför bör du välja blåljus glasögon?

Vet du med dig att du spenderar mer än en timme varje dag framför en digital enhet? Om så är fallet kommer blåljus glasögon att göra susen för dig. De säkerställer att du får mindre spänningar i huvudet och reducerar risken för huvudvärk. Du kommer därtill att enklare kunna koppla av när det är dags att sova.

Som om detta inte vore nog har glasögonen en snygg look som du inte vill gå miste om. Satsa på blåljus glasögon för ett hjälpmedel som blockerar de blåa ljusstrålarna som kommer från skärmen framför dig.

Mer om blått ljus

Många konsumenter hävdar att blåljus glasögon har hjälpt dem på vägen mot en bättre vardag. Inte nog med att de nu får nog med sömn om kvällarna, utan de slipper även spänningarna och huvudvärken. Du är säkerligen bekant med den trötta känslan du ibland får när du sitter framför datorn eller TV:n. Detta är till viss del ett resultat av det blåa ljuset. Genom att ta det säkra före det osäkra och välja blåljus glasögon kan du se till så att varje dag blir lite bättre.

author avatar
Redactie

You might like