Fansen är helt ställda över Robert Downey Jr:s Instagram-bild: “Något är helt galet här

Okej, grabbar och tjejer, låt oss snacka om Robert Downey Jr. – ja, vår egen Iron Man. Han har precis lagt upp en bild på Instagram, och det har fått folk att gå bananas. Varför? För det är något med bilden som bara inte känns rätt.

Bilden är en gruppbild av skådespelarna från den kommande filmen “Oppenheimer“. De sitter alla på en takterrass i New York, och det finns en pizzakartong på bordet. Vi pratar om Emily Blunt, Cillian Murphy, Matt Damon och John Krasinski. Och ja, bilden har redan fått över sju miljoner likes!

Vad är det som är så konstigt?

Så, vad är det som har fått alla att flippa ut? Det är Cillian Murphy. Killen är känd för att spela mörka roller i filmer som “Inception”, “The Dark Knight”, “Dunkirk”, och “28 dagar senare”. Men på den här bilden? Han ler. Och inte bara ett litet leende, nej, han skrattar från öra till öra. Det är inte något vi ser varje dag, och det har verkligen chockat fansen.

Fans kan inte tro sina egna ögon

Fans är helt chockade över att se Murphy med ett så stort leende. Kommentarerna är fyllda med uttalanden som: “Är det verkligen Cillian Murphy som ler?!?!”, “Det är helt otroligt”, “Det här är första gången jag ser Cillian skratta – eller ens se glad ut. Något är helt galet här”, och “Wow. Cillian Murphy är… glad”.

Vi får vänta till 2024

“Oppenheimer”, som regisseras av Christopher Nolan, har premiär den 23 juli 2024. Filmen kommer att sändas på SVT, och det finns ännu inget datum för Disney Plus. Så tills dess får vi bara vänta och se om vi får se mer av den skrattande Cillian Murphy. Vem vet, kanske är det början på en helt ny sida av honom? Vi kan bara hoppas!

You might like