Fixa till en bra dejtingprofil med 3 praktiska råd

Många av oss är på jakt efter äkta kärlek, men i dagsläget är det inte alltid lätt att träffa på nya personer. Det allra bästa sättet för att komma i kontakt med likasinnade individer är att skapa en dejtingprofil, och här vill du givetvis ge ett bra första intryck. Är du osäker på hur du får till en utmärkt profil? Fortsätt att läsa, för vi ska bjuda på några praktiska tips!

Välj ut den rätta dejtingsidan

Innan du ens kan börja skapa och redigera din profil gäller det att du hittar en dejtingsida som passar dig likt handen i handsken. Det finns en lång rad valmöjligheter, och för att du ska få syn på ett passande alternativ kan du vända dig till en jämförelsesida.

På jämförelsesidor får du tillgång till en topplista över högkvalitativa dejting sajter som förenklar sökandet avsevärt. Du får bland annat reda på vilka åldersgränser de olika dejtingsidorna har, hur mycket ett medlemskap kostar samt hur många medlemmar de har.

Börja med att ladda upp en profilbild

När du väl har bestämt dig för vilken dejtingtjänst du vill använda dig av är det hög tid att skapa en profil. Det första du gör är då att ladda upp en profilbild, och valet av bild är utan tvekan en av de viktigaste punkterna. Det är här som andra användare får det första intrycket av dig, och för att förmedla en så positiv känsla som möjligt bör du ha följande i åtanke:

  • Le i din profilbild så att du uppfattas som en trevlig person med ett glatt humör.
  • Undvik att ha flera personer med i bilden. Det ska vara enkelt att se vem du är, och det blir lätt så att fokus riktas åt andra håll om du har vänner med i bilden.
  • Välj en väl upplyst plats när du tar ditt foto.
  • Enligt många kan det vara ett stort plus om ditt husdjur får vara med på bild!

Skriv en fängslande introduktion

Det näst viktigaste utöver bilden är att få till en bra beskrivning. Vem är du, hur gammal är du, vad är dina intressen och vad gör just dig unik? Undvik att fylla introduktionen med krav på hur du vill att en partner ska se ut eller bete sig. Detta kan lätt framstå som otrevligt, och då får personen inte heller reda på vem du är.

Satsa på en lättsam ton och inkludera gärna vilken typ av relation du är ute efter. Letar du efter nya vänner, en KK eller ett förhållande som ska hålla i vått och torrt? Allt detta och mer kan du skriva i din profil så att besökare intresseras av dig. Lycka till!

author avatar
SmartLinkBuilding

You might like