Framtidens Golv: Hållbara och Stilrena Lösningar från Widens Golvservice

Om Widens Golvservice

Du kommer upptäcka ett företag med anrik historia och en tydlig vision om hållbarhet när du utforskar Widens Golvservice.

Företagets historia

Widens Golvservice har etablerat sig som en ansedd aktör inom golvbranschen, utvecklat sitt hantverk genom generationer sedan 1950-talet. Du finner en firma som är stolt över att vara en av Sveriges äldsta inom sitt område, med en historia som speglar hantverksskicklighet förfinad genom flera generationer.

Vision och hållbarhetsmål

Med en vision om att förena traditionellt hantverk med modern teknik, lägger Widens Golvservice stor vikt vid hållbar utveckling. Du erbjuds tjänster som inte bara är estetiskt tilltalande utan även miljömässigt hållbara, där användning av långlivade material och effektiva arbetsmetoder står i centrum för deras arbete.

Golvprodukter från Widens

Hos Widens Golvservice hittar du hållbara och stilrena golv som speglar framtidens design och funktionalitet.

Återvinningsbara material

Dina valmöjligheter hos Widens inkluderar golv gjorda av helt återvinningsbara material. Det innebär att när ditt golv har levt ut sin livstid, kan materialet få nytt liv i en annan form. Det stöder en hållbar utveckling och minskar ditt ekologiska fotavtryck.

Designer och trender

Widens Golvservice är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och designerna. Oavsett om du föredrar klassiskt parkett eller modern keramik, erbjuder de ett urval som kombinerar stil med uthållighet och praktisk användning.

Innovativa golvteknologier

Du kan också förvänta dig att hitta innovativa golvteknologier som förbättrar allt från installation till långvarig hållbarhet. Widens implementerar golvteknik som gör ditt golv mer motståndskraftigt mot slitage, samt lättare att rengöra och underhålla.

Installation och underhåll

Att välja rätt golv är viktigt, men lika avgörande är professionell installation och regelbunden skötsel för att behålla skönheten och hållbarheten över tid.

Professionell installation

När du väljer Widens Golvservice, får du tillgång till experter inom golvinstallation. Våra yrkesmän säkerställer att underlaget är korrekt förberett och att golvet läggs enligt tillverkarens specifikationer. Det är viktigt att golvet installeras i rätt miljö relaterat till fuktighet och temperatur, vilket minimerar risken för framtida problem.

Skötselråd för längre livslängd

Efter installationen är det viktigt att du tar hand om ditt golv för att säkerställa att det varar längre och fortsätter att se bra ut. Här är några skötselråd:

  • Använd mattor vid ingångar för att förhindra att smuts och grus slipar ner golvet.
  • Torka upp spill omedelbart och använd godkända rengöringsmedel anpassade för just ditt golv.
  • Placera filtkuddar under möbler för att undvika repor och slitage på golvet.
  • Undvik att gå med stiletter och grova skor på golven.
  • Följ tillverkarens anvisningar för regelbunden underhållsbehandling, såsom oljning eller lackning beroende på golvmaterial.

You might like