Kamma hem vinster i Wordfeud utan att fuska med dessa råd

Om du tidigare har spelat Wordfeud är du förmodligen bekant med dess svårighetsgrad. Hur lätt eller svårt det är att vinna beror till största del på hur duktig din motståndare är när det gäller att komma på nya ord. Kanske har du stått ut med en lång rad förluster eller så vill du helt enkelt bara bli bättre på spelet. Vad fallet än må vara kan råden nedan se till så att en vinst i Wordfeud inte är långt borta.

Lägg krut på bokstäver som ger många poäng

För dig som vet hur Wordfeud fungerar är du säkerligen medveten om att vissa bokstäver är värda fler poäng än andra. Ord med Z har till exempel ett värde på minst 8 poäng och detsamma gäller för bokstaven X. Med detta i åtanke är det väl värt att göra lite research för att lära dig så många ord med Z och X som möjligt.

Någonting som är bra att veta är att just Zombie är ett ord med Z som kommer att ge dig flest poäng – hela 18 poäng för att vara exakt. Här har vi därför ett ypperligt ord att använda om du har tillgång till bokstaven Z. Då vi inom svenska språket inte har särskilt många ord på Z borde det inte ta någon längre tid att memorera de olika alternativen.

Lär dig nya ord varje dag

En effektiv metod för att bli bättre på Wordfeud samtidigt som du i allmänhet blir bättre på det svenska språket är att lära dig nya ord varje dag. Mer specifikt kan du sikta på att lära dig ett nytt svenskt ord dagligen. Välj ett ord på måfå i ordlistan och ta reda på vad det betyder, hur det uttalas samt hur det används i meningar.

Ett enda ord kanske inte låter tillräckligt, men detta är ju i slutändan sju ord per vecka och 365 ord om året. Så länge du fortsätter med den flitiga inlärningen märker du snart att det ger resultat. Med hjälp av ovannämnda råd kan du säkerställa att vinsterna blir fler inom Wordfeud trots att du inte fuskar.

You might like