Retro stort svart paraply med fri frakt i hela Sverige – Jubii

Paraplyland bjuder på en lång rad paraplyer som kan komma väl till användning när man ska ge sig ut i regnet. Vart man än är på väg kan man inte alltid förutspå när nästa regnoväder kommer att dyka upp, så det är bra att vara förberedd i alla lägen. Retro svart paraply i serien Jubii med är ett av de mycket högkvalitativa paraplyerna som vi hos Paraplyland erbjuder så att man alltid ska kunna slippa att bli blöt när man ger sig ut under bar himmel.

Du får alltid tillgång till fri frakt med leverans via PostNord till det postkontoret som ligger närmast ditt hem.

Retro svart paraply med fri frakt Jubii paraply i svart

Paraplyet Jubii  är ett regnskydd med 103 cm i diameter. När man fäller ihop paraplyet har det en hopfälld längd på 86,50 cm, vilket betyder att man enkelt kan transportera med sig det när man exempelvis ska ge sig ut på bilsemester. Skärmen är tillverkad av nylon samt prydd med en svart färg.

Stort svart paraply Jubii och även nere vid handtaget går färgen i svart. Retro svart paraply handtaget är böjt som en käpp för att det båda ska vara bekvämt att hålla i samtidigt som det minskar risken för att man ska tappa paraplyet vid blåst.

Köp paraply retro svart med gratis Post Nord frakt

Som man kanske ser kostar Jubii Retro stort svart paraply med prickar 339 kr, men då kanske man undrar hur mycket frakten därtill kommer att kosta. Lyckligtvis nog är det helt fri frakt via Post Nord ombud när man köper ett paraply hos Paraplyland, och leveranstiden är därtill mycket kort.

Oberoende av var man bor i Sverige kan man njuta av den kostnadsfria frakten där paraplyet levereras till ens närmaste Post Nord ombud så att man snabbt och enkelt kan hämta upp det. Då Paraplyland alltid har 19.500 paraplyer på vårt stora lager är vi redo att skicka iväg paraplyet så fort man har beställt det. Detta är en av anledningarna till varför vi kan leverera ens Jubii-paraply så fort. Det gäller med andra ord bara att klicka på köp-knappen, och inom kort kommer man att ha paraplyet vid ens sida.

Retro svart paraply regnskydd utan fraktkostnader

Regnet öser ner som så många dagar förut. Man suckar och undrar när detta någonsin kommer att vara över så att man kan få tillbringa mer tid utomhus. Lyckligtvis nog är det dock inte nödvändigt att vänta ut regnet om man har ett högkvalitativt paraply från Paraplyland. Billiga paraplyer här finner man det mycket stilrena Jubii paraplyet som både är billigt, smart och användarvänligt. Om man älskar att ge sig ut på äventyr så är detta paraply verkligen någonting att satsa på! Omkostnadsfri leverans till ett Post Nord ombud när du köper här.

Satsa på ett paraply retro svart för ett mycket hållbart och slitstarkt regnskydd som alltid finns vid ens sida. Fri frakt i hela Sverige ingår dessutom!

You might like