Vad ska man köpa för present för någon som har allt?

Vi har alla varit där – födelsedagsfesten för din vän som har allt. Du funderar på vad du ska köpa, men det känns som att de redan har allt de behöver. Du vill inte bara ge något som kommer att samla damm, utan något som verkligen kommer till nytta. Det kan kännas överväldigande och stressigt, men det finns några tips som kan hjälpa dig att hitta en perfekt present.

  1. Presentkort på en upplevelse

Att ge bort en inflyttningspresent som involverar en upplevelse är alltid ett säkert kort, eftersom det ger möjligheten till nya minnen och erfarenheter. Kolla in tjänster som erbjuder olika slags upplevelser på nätet, som stiliga restaurangbesök, spa-dagar eller adrenalinrushande aktiviteter. Presentkortet behöver inte vara för en total upplevelse heller – det kan vara för ett mindre tidsbegränsat event eller aktivitet.

  1. Personlig och skräddarsydd present

En present som är personlig och skräddarsydd är alltid uppskattad, eftersom det visar att du verkligen tänker på personen och deras intressen. Detta kan vara något så enkelt som en personlig pläd med deras namn eller dekorera en mugg med en rolig eller personlig text.

  1. Donation i mottagarens namn

Om din vän redan har allt, varför inte överväga att ge en donation i deras namn till en välgörenhetsorganisation? Inte bara kommer det att ge tillbaka till samhället, utan det är också en fin gest som kommer att uppskattas genom att visa att du tänker på något som är viktigt för dem.

  1. Presentkort på något de behöver men inte vill köpa själva

Även om din vän redan har allt, kanske det finns en produkt eller tjänst som de behöver men som de själva inte vill investera i. Det kan vara något så enkelt som en klippning på frisörsalongen eller en städning av hemmet. Att få en present som täcker en pryl eller tjänst de behöver men helst slipper betala för kan också vara mycket uppskattad.

  1. Värdeföremål och kvalitetsprodukter

Slutligen, om din vän redan har allt, kan du överväga att ge dem ett värdeföremål eller kvalitetsprodukt som de kommer att uppskatta. Detta kan vara något som är gjort för att hålla och är av hög kvalitet, som en handgjord handväska eller en avancerad teknisk produkt. Kvalitetsprodukter är saker som folk sällan köper till sig själva, så det kan vara en fin gest att ge något de verkligen inte visste att de ville ha.

Mina tankar:

Att hitta den perfekta presenten till någon som har allt kan kännas överväldigande, men det finns många sätt att hitta en present som kommer att uppskattas. Vi har samlat fem tips på vad du kan ge, som alla kommer att visa din vän att du verkligen bryr dig och tänker på dem. Ett presentkort på en upplevelse, en skräddarsydd eller personlig present, en donation i mottagarens namn, presentkort på prylar eller tjänster de behöver men inte vill köpa, eller ett värdeföremål eller kvalitetsprodukt är alla presentalternativ som kommer att överraska och vara uppskattade av den som har allt!

You might like