Vadderat kuvert och dess användning

Varför behöver du ett kuvert? 

Det faktum att kuvert gör att ditt varumärke och ditt budskap sticker ut från mängden är anledningen till att de är viktiga. Även om deras primära funktion är att innehålla bokstäver, måste de vara lämpliga för många andra uppgifter. De förmedlar din personlighet och identitet till din publik, oavsett om du är en person eller ett företag.

Dra fördel av det faktum att kuvert är personligt riktade till din publiks fokuspunkt för att göra ett bestående intryck. Välj noga eftersom ett kuvert kan vara det första en potentiell kund ser i ditt företag. Detta kan vara din enda chans att göra ett bra första intryck.

Ett vackert “casual” kuvert kommer säkert att avge en aura av excellens och attraktion, hur mycket mer samhällelig betydelse och leveranssäkerhet kommer ett vadderat kuvert att ge?

Vad är vadderade kuvert?

Ett vadderat kuvert, även känt som en vadderad post, är en typ av kuvert som har ett vadderat material inuti för att skydda föremålen som skickas. För det mesta används bubbelplast, tjockt papper eller skum för stoppning.

Fördelarna med vadderade kuvert

Vadderade kuvert är särskilt användbara för att frakta lätta, ömtåliga föremål. Olika fördelar med vadderade kuvert under ger dig en överlägsen förståelse av materialet:

Kostnadseffektivitet: genom att spara utrymme och optimera större delen av paketet, minskar vadderade kuvert DIM-priser – fraktavgifter baserade på lådans dimension.

Styrka: under leverans kan bunten gå igenom galler som ibland vrider den yttre bunten.

Vadderade kuvert är ett mer gediget val i sådana fall då de åter kan springa i form.

När du skickar halvt ömtåliga föremål som godis, smycken eller tekniska tillbehör är det bästa fraktmaterialet ett vadderat kuvert.

För långdistansfrakt används vadderade kuvert som står emot vatten.

Intakt: vadderade kuvert är så passpassade att det inte finns mycket utrymme kvar efter att innehållet har förseglats. Detta hjälper till att bevara paketen när de studsar under leverans.

                                                                                                                                                                          

                                                                                                                                                     

Förträffligheten hos våra vadderade kuvert. Varför är det ett måste att köpa?

Variation är själva kryddan och kärnan i ett intressant liv och det är därför vi på kuvertland erbjuder de allra bästa och vackraste kuverten.

Vi erbjuder inte bara ett “casual” kuvert, utan vi erbjuder också vadderade kuvert för att säkerställa att dina brev och förslag är snygga, vilket ger mottagaren en kraftfull aura av din förträfflighet.

Allt från våra vadderade gratulationskuvert perfekta och speciellt framtagna för att uttrycka uppriktiga bedömningar till våra vadderade julgranskuvert för att uttrycka din Felix Navidad till dina nära och kära.

Våra silverbelagda vadderade kuvert, vadderade leopardskinn, vadderade kuvert i zebraskinn och Royal Tiger-skinn är belagda med ovanliga mönster för att locka mottagarna, varje kuvert har en storslagen skönhet, jämförbar med ingen.

Dessutom finns stora svarta lådformade vadderade kuvert, vadderade kuvert för officiella ändamål och vadderade förpackningspåsar tillgängliga och gjorda för att passa och överträffa din smak, vi har dig täckt!

Våra vackra vadderade kuvert är underbart skapade av enastående material och är mycket prisvärda, vilket innebär att du inte behöver spendera en hel del innan du får det allra bästa. Så oavsett om dina kuvert är för bröllopsförfrågan, kort eller något annat konstigt, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta exakt det du letar efter!

 

You might like