Bred support för ny telefonserie

De största återförsäljarkedjorna i Danmark stöder den nya Moto-serien.

När jag tittar på återförsäljarlistan finns det ett brett stöd för Motorola Edge 50-serien, som precis har presenterats. Stödet kommer från teleoperatörerna, som fortfarande är den viktigaste försäljningskanalen för mobilproducenter, särskilt när alla är med.

Dessutom har Motorola sålt produkterna till Power, Elgiganten och Proshop, vilka också kan anses vara ganska viktiga.

Flaggskeppsmodellen, Edge 50 Ultra, som kommer att kunna köpas i slutet av maj, samt Edge 50 Pro, som precis har släppts, kan köpas hos YouSee, 3 och Telia. Telenor kommer endast att sälja Edge 50 Ultra.

Tillgängligheten gör att telefonerna också kan köpas med abonnemang, vilket gör dem särskilt intressanta för de som vill köpa mobilen hos en teleoperatör där man kan få en avbetalningsplan – och kanske ett attraktivt abonnemang.

Den minsta modellen i serien, Motorola Edge 50 Fusion, som har ett rekommenderat pris (utan abonnemang) på 3 499 danska kronor, kommer endast att säljas hos Elgiganten, förutom i Lenovos egen webbutik.

Mer till historien Motorola har valt att använda chipsets som inte tillhör toppmodellkategorin, vilket sannolikt ger en bättre affärskalkyl. Topmodellen Edge 50 Ultra drivs av Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 – en långsammare version av Snapdragon 8 Gen 3-chipsetet.

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.

You might like