Apples ”Släpp loss”-evenemang för iPad sägs även inkludera ett särskilt evenemang i London

Apple

Apple har ett särskilt evenemang planerat till den 7 maj, där man förväntas ”släppa loss” och presentera stora förändringar i iPad-sortimentet. I en intressant vändning verkar det som att det också kommer att hållas ett kompletterande evenemang av Apple i London samma dag.

Apple-evenemang i London? I sin rapportering om Apples evenemangsutannonsering för några dagar sedan inkluderade Independent denna notis:

Apple kommer att sända lanseringen som en livevideo över hela världen, men den kommer att åtföljas av ett evenemang i London, vilket kan förklara den ovanligt tidiga lanseringen. Företaget har nästan alltid hållit sina lanseringar vid sitt huvudkontor i Kalifornien, och att hålla det i Storbritannien representerar ett brott med traditionen.

På Threads säger Joe Rossignol att han har ”bekräftat att Apple håller en flerdagars sammankomst för journalister/bloggare/kända innehållsskapare på sociala medier i London” för ”Släpp loss”-evenemanget den 7 maj.

”Det kommer att finnas deltagare från flera länder runt om i Europa och till och med Australien. Jag tror att det kommer att hållas vid Apple Battersea, och det kommer att finnas möjlighet att prova nya produkter,” säger Joe.

Evenemanget i London kommer naturligtvis att vara endast på inbjudan och inte öppet för allmänheten.

Man bjöd dock in press och influerare till några städer runt om i världen för att se evenemangsvideon och få prova produkterna.

Det är troligtvis vad som kommer att hända för ”Släpp loss”-evenemanget nästa månad, men den här gången också med ett personligt sammankomst i London.

Detta kan också vara en del av anledningen till den udda tidpunkten för evenemanget kl. 7 a.m. PT/10 a.m. ET, vilket är kl. 15:00 i London.

Mer än något annat kan detta vara ett tecken på att Vision Pro är på väg att debutera utanför USA. Under evenemanget förväntar vi oss också att en ny iPad Pro, iPad Air, Magic Keyboard och Apple Pencil ska lanseras.

Vi får se! Bara drygt en vecka kvar tills det officiellt är dags att ”släppa loss”…

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.

You might like