Läckt Pixel 8a-reklam och produktsida avslöjar Googles “AI-mazing” kul

Google Pixel 8a

Den kommande budgetvänliga Pixel-telefonen ser ut att bli en rejäl uppgradering från föregående modell

Om du funderar på att skaffa en ny Pixel-telefon kan det vara värt att vänta några veckor till. Google Pixel 8a förväntas debutera under företagets I/O 2024-konferens i maj.

Tack vare en läckt reklamfilm får vi en försmak av vad den här telefonen kan erbjuda, inklusive en mängd AI-funktioner.

Enligt en reklamfilm som läckt ut av den pålitliga tipsgivaren Steve Hemmerstoffer (@Onleaks) i samarbete med MySmartPrice, verkar det som att Pixel 8a får några AI-uppgraderingar som lånats från Pixel 8-serien.

En spännande funktion som är på väg är “Best Take”, som syftar till att förbättra gruppfoton. När du har tagit en serie bilder låter den dig välja det bästa ansiktet och filtrerar bort eventuella konstiga uttryck.

Pixel 8a förväntas också inkludera funktionen “Circle to Search”, som redan är bekant för många. Den här funktionen, som först introducerades i januari för Galaxy S24-serien, fann senare sin väg till Pixel 8 och 7-serien. Med Circle to Search kan användarna söka efter element eller föremål genom att helt enkelt ringa in dem på skärmen.

Enligt den läckta videon förbereder sig Pixel 8a också för att introducera “Live Translate”, en funktion som kommer att fungera underverk genom att översätta röstsamtal och mer i realtid.

Ett annat spännande tillskott till dess kamerautrustning är “Audio Magic Eraser”, designad för att ta bort irriterande bakgrundsljud från dina videor.

Det ser ut som att Pixel 8a även får långa uppdateringar Google skakade om marknaden med sin Pixel 8-serie genom att lova imponerande sju år av Android OS- och säkerhetsuppdateringar. Och nu ser det ut som att företaget utökar samma åtagande till sin kommande A-serie-enhet.

Detaljhandelsmarknadsföringsmaterial som nyligen avslöjades av Android Headlines avslöjar Googles programuppdateringsåtagande för sin nästa budgettelefon. Dock nämns specifikt “7 års säkerhetsuppdateringar”, vilket ger utrymme för spekulationer om detta också inkluderar Android OS-uppdateringar. Intressant nog hittas liknande språkbruk på Google Store-listningen för standard Pixel 8.

Den kommande enheten är mycket efterlängtad att göra sin debut på den årliga I/O Developer Conference den 14 maj i år.

Under evenemanget förväntar vi oss att få en första titt på Android 15, tillsammans med några spännande AI-förbättringar och avtäckningen av nya Pixel-enheter.

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.

You might like