Samsung snart redo för stor lansering: Här är datumet

Android Ring

Samsung sägs snart lansera Galaxy Ring, Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 samt Galaxy Watch 7. Datumet har nu läckt ut.

Samsung står inför att avtäcka ett av sina viktigaste nya produkter på mycket lång tid: Galaxy Ring. Datumet för nästa Unpacked-event har nu läckt.

Samsung Galaxy Ring lanseras den 10 juli Samsungs nästa Galaxy Unpacked-event äger rum den 10 juli, enligt nya rykten. Samsung har ännu inte bekräftat detta datum med en officiell inbjudan.

Var sker lanseringen? I Paris, vilket är det perfekta valet, då Paris är värd för sommar-OS 2024 samma månad, och Samsung är en av de största sponsorerna för spelen.

Det är stora förväntningar på eventet, där Samsung kommer att avslöja mer om Galaxy Ring, deras första smarta ring, som alla fick en första titt på tidigare i år. Detta är en helt ny produkttyp från Samsung, vilken det ställs mycket stora förväntningar på.

Galaxy Ring ses som ett alternativ till en smartklocka. Den lilla ringen är fullpackad med hälso- och träningsfunktioner.

Vad mer kommer Samsung att presentera den 10 juli? AI kommer utan tvekan också att spela en stor roll i strålkastarljuset. Förutom Galaxy Ring och Galaxy AI kommer Galaxy Z Fold6 och Galaxy Z Flip6 att vara bland huvudattraktionerna.

Vi förväntar oss också att Samsung kommer att presentera det senaste Galaxy Watch 7 samt minst ett nytt par trådlösa Galaxy Buds-hörlurar.

Samsung vill vara “först” med smart ring Visserligen finns det alternativ till den kommande Galaxy Ring på marknaden, till exempel Oura Ring, men dessa har aldrig riktigt slagit igenom. Frågan är om Samsung lyckas med Galaxy Ring.

Det finns också rykten om att detta kan vara nästa stora gadget-hit. Apple sägs vara på väg med en smart ring, och det är därför utan tvekan viktigt för Samsung att vara först.

Det blir ett stort och hektiskt evenemang med många nya produkter på programmet. Du kan läsa om alla nyheter från eventet här på mobilsidan samma kväll.

Pressen är på Samsung, som har levererat ett besvikande resultat för 2023. Samsung har dock stora förväntningar på 2024, där de förväntar sig en ökning i vinsten med inte mindre än 900 procent under första kvartalet.

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.

You might like