Samsung Insider avslöjar nya färger för Galaxy Z Fold 6

Galaxy Z Fold

Några av de märkbara förändringarna till Samsungs Galaxy Z Fold 6 är kända, men det finns fortfarande några överraskningar som väntar på att avslöjas.

Den framstående smartphoneexperten Ross Young från Display Supply Chain Consultants rapporterar om en av Samsungs stilfulla specifikationer för den kommande premiumvikbara enheten. Galaxy Z Fold 6 kommer att inkludera färgerna Ljusrosa, Marin och Silver Shadow.

Han noterar också att det kommer att finnas två färger tillgängliga i begränsat antal; Crafted Black och Crafted White, vilket antyder att dessa kommer att vara exklusiva färger.

Med tanke på Samsungs förkärlek för exklusiva färger som endast är tillgängliga genom deras webbplats, kan de nya svarta och vita alternativen följa denna trend med två webb-exklusiva alternativ.

Den nuvarande Galaxy Z Fold 5 finns tillgänglig i färgerna Cream, Icy Blue, Phantom Black, Gray och Blue. Den dämpade paletten från 2023 kan få en gnutta rosa 2024, men Z Fold 6:s svep av pastell kommer att fortsätta att projicera en mer affärsmässig enhet.

Young har tidigare belyst de tre lagringsalternativen för Z Fold 6 och den mindre clamshell Z Flip 6. Det lägsta lagringsutbudet på 128 GB erbjuds inte; istället kommer Samsung att erbjuda varianter på 256 GB, 512 GB och 1 TB.

De två enheterna förväntas lanseras vid nästa Galaxy Unpacked-evenemang, rapporteras äga rum den 10 juli i Paris.

author avatar
Henrik Tech Journalist
Mitt namn är Henrik, jag är 35 år gammal och jag älskar teknologi. Här på Frii kommer du vanligtvis att se mig skriva om mobiltelefoner, bilar och allmänt om det senaste som händer inom teknikens värld.

You might like