Meny Dölj

Masterclass med Kay Sprinkel Grace – Leading Ourselves, Our Organizations, Our Profession

Leading Ourselves, Our Organizations, Our Profession: What Will The Next Years Require for Nonprofit Leaders?

På den här masterclassen tar Kay Sprinkel Grace ett grepp om insamlingsyrket med fokus på hur du kan utvecklas både professionellt och personligt, för nutid och framtid.

Kraven på att leda våra organisationer mot nya sätt att samla in pengar och skapa effekt drivs av större behov i omvärlden, och högre krav på att våra organisationer kan möta de behoven. Hur gör vi det? För dig som leder nu, och dig som kommer att leda i framtiden, finns stora möjligheter att verkligen påverka det samhälle vi lever i. Men vem ska leda, och hur ska vi skapa förtroende för vårt yrke? Hur skapar vi en organisationskultur som tillåter oss och våra organisationer att växa? Så oavsett om du är ledare idag, eller vill bli ledare är det här en spännande och utvecklande masterclass.

Ta med dig det här från Kays masterclass:

  1. Lär dig om de faktorer som påverkar uppfattningen av ledarskap, både inuti och utanför er organisation.
  2. Lär dig planera din tid och energi för att möta de förändringar som dyker upp, oavsett om du är i en ledande roll i dag eller vill utvecklas i ditt ledarskap för dig själv.
  3. Lär dig om dina egna ledaregenskaper och hur du kan utveckla dem i din organisation, oavsett vilken roll du arbetar i.
  4. Lär dig om hur du kan utveckla dina ledaregenskaper för att påverka din framtida karriär.

Kay Sprinkel Grace har sin bas i USA och är en del av det team som leder programmet ”Leaders of Tomorrow” i östra och centrala Europa. Hon har lång och gedigen erfarenhet av insamling, ideell sektor, utveckling och ledarskap. Hon är en engagerande föreläsare som reser världen över och pratar om insamling. Hon har skrivit flertalet böcker och 2013 tilldelades hon utmärkelsen “Henry A. Rosso Medal for Lifetime Achievement in Ethical Fund Raising” av Lilly Family School of Philanthropy vid Indiana University. Utmärkelsen “recognizes lifelong dedication to emphasizing philanthropy’s ethics and values, acting as a mentor to perpetuate and invigorate philanthropic traditions, and noted leadership in a long, productive career of distinction.”

 

Masterclassen hålls på engelska.

När: fredag 16 juni, 9.00 till ca 15.00

Var: Sjöfartshuset, Skeppsbron 10, Stockholm   Obs, Ny lokal. IOGT-NTO gården, Klara Södra Kyrkogata 20. Hitta dit

Pris: 2 900 kr för medlemmar i FRII
3 900 kr för övriga

Till anmälan >>